T5 LED-lampen

Design, Lampen

t 5 led-lampen

Of je nu een gloeilamp nodig hebt met een lange levensduur of een die zuiniger is, t 5 led-lampen zijn een uitstekende keuze. Hier zijn een paar feiten om in gedachten te houden over dit type lamp. Deze omvatten hun kosten, levensduur en typen. Daarnaast kom je er ook achter welke het beste bij jouw toepassing passen.

Levensverwachting van t 5 led-lampen

De levensduur van T5-lampen is afhankelijk van het aantal uren dat ze dagelijks worden gebruikt. Een lamp die 12 uur per dag brandt, moet bijvoorbeeld vaker worden vervangen dan een lamp die acht uur wordt gebruikt. Een andere factor die de levensduur van een lamp kan beïnvloeden, is of deze in een warme omgeving is geïnstalleerd. In warme omgevingen zal de lamp last hebben van thermische stress, wat de levensduur kan verkorten. Sommige verlichtingsarmaturen hebben ingebouwde ventilatoren, wat de levensduur van een T5-lamp zal helpen verlengen. De juiste oriëntatie van de lamp is ook essentieel. Het gelabelde uiteinde moet het uiteinde zijn dat de meeste koeling krijgt.

Over het algemeen hebben deze lampen een levensduur van 50.000 uur. Ze zullen echter geleidelijk aan hun helderheid verliezen naarmate ze ouder worden. Om op de lange termijn effectiever te zijn, moet u lampen kiezen met een CRI van 83 of hoger. Dit betekent dat het licht meer op zonlicht zal lijken. Evenzo moet de kleurtemperatuur van de lampen minimaal 4000K of 5000K zijn.

Kosten van t 5 led-lampen

T5 LED-lampen zijn een geweldige manier om de hoeveelheid energie die u bespaart te vergroten. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en zijn efficiënter dan standaard fluorescentielampen. Dit maakt ze perfect voor het verlichten van verschillende kamers of ruimtes. Het mooie is dat ze geen fortuin kosten.

Soorten t5 led-lampen

LED T5-lampen zijn een geweldig alternatief voor traditionele fluorescentielampen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lumenoutputs en zijn compatibel met de meeste T5HE-voorschakelapparaten. Deze bollen zijn ideaal voor binnentuinen, omdat ze een golflengte uitstralen die het meest geschikt is voor kamerplanten. LED T5-lampen hebben ook verschillende ontwerpverschillen met hun fluorescerende tegenhangers, waaronder een ander pinontwerp.

T5 LED-buizen zijn verkrijgbaar in verschillende bedrijfsmodi, waaronder plug-and-play, ballast-bypass en hybride. Plug-and-play-lampen vereisen geen speciale bedrading en kunnen snel worden geïnstalleerd om een ​​tl-buis te vervangen. Ze kunnen worden gebruikt met elektronische, geprogrammeerde of direct startende voorschakelapparaten.